пятница, 23 марта 2018 г.

26 березня в ТС "Винахідник" майстер-клас для педагогів та освітян "10 кейсів впровадження STREAM-навчання у роботу школи"


Мукій Таїсія на #MiniEdCampKharkivVynahidnyk

ПРО МЕНЕ
Кандидатка педагогічних наук (PhD), директорка мережі харківських технічних студій «Винахідник», STREAM-педагог; переможець багатьох професійних конкурсів, авторка наукових публікацій з психології, педагогіки та інформаційних технологій; організаторка робо-фестивалів, хакатонів для дітей Харкова, координатор mini-EdCamp Kharkiv Vynahidnyk, ведуча авторських тренінгів та семінарів для батьків та педагогів; запрошена спікерка міжнародних конференцій в Іспанії, Італії, Грузії, Польщі, Франції.

ЯКУ СЕСІЮ Я ПРОПОНУЮ? 10 кейсів впровадження STREAM-навчання у роботу школи

ПРО ЩО БУДЕМО ГОВОРИТИ НА СЕСІЇ? Як виховувати проактивних дітей-винахідників засобами STREAM-навчання? Як за допомогою STREAM залучити батьків до педагогіки партнерства і зробити дітей щасливими? Яким чином організувати STREAM-майданчик у власній школі? Які можливості LEGO Education для нової української школи допоможуть у створенні STREAM-простору?

ФОРМАТ СЕСІЇ:  Дискусія, майстер-клас.

ЧОМУ СЕСІЯ ВАЖЛИВА? Багато педагогів основної та початкової школи хочуть змінити підходи до навчання STEM-дисциплін, однак часто не мають змоги це реалізувати через відсутність знань та фінансової можливості закупити обладнання. Сесія важлива тому, що педагоги зможуть отримати практичні поради як вирішити існуючу проблему та створити STREAM-середовище у своїй школі.

ЯКИЙ ПРАКТИЧНИЙ КРОК УЧАСНИКИ ЗМОЖУТЬ ЗРОБИТИ ПІСЛЯ СЕСІЇ? Створити модель STREAM-середовища у власному класі, школі; взяти участь у STREAM-конкурсах; сформувати програму літнього STREAM-табору.

ПОБАЖАННЯ УЧАСНИКАМ (НЕ)КОНФЕРЕНЦІЇ: Будьте проактивними! Шукайте можливості та світ обов’язково допоможе Вам у реалізації Вашої мрії. Натхнення на (не)конференції та щасливих очей учнів від чудових STREAM-проектів!

#EdCampUkraine #vynahidnyk_kharkiv #STREAM #STEM #STEAM

Комментариев нет:

Отправить комментарий