пятница, 19 февраля 2016 г.

Знак якості. "Методична скарбничка"

Шановні вчителі та методисти!
Раді повідомити про відкриття нової рубрики проекту під назвою "Методична скарбничка"!
Запрошуємо вас надсилати свій авторський матеріал на електронну пошту yakistosviti@gmail.com та отримати електронний сертифікат про публікацію.
Перед надсиланням матеріалів, ознайомтесь із вимогами до публікації на сайті проекту.
У рубриці постійно розміщуються електронні публікації від досвідчених вчителів та методистів. Тематика публікації - це методика викладання, досвід впровадження інноваційних технологій навчання, досвід використання інформаційно-комунікаційних технологій.
Кожний автор публікації отримує сертифікат, що підтверджує публікацію матеріалів у науково-методичному проекті "Якість освіти". Також у даній рубриці постійно оновлюються сторінки Словник методиста, Імідж вчителя та Для педради.

2 комментария:

  1. Доброго Дня!
    Маю бажання надіслати презентаціїї та відеофільми, які відповідають темам з предмету «Я у світі" 4 клас. Це - цікаві завдання, ребуси, загадки, вірші, прислів’я, опорні схеми, інтерактивні вправи, які допоможуть вчителеві урізноманітнити уроки, сприятимуть формуванню життєвих, соціальних, громадянських компетентностей молодших школярів, збагаченню їх духовного світу, розвитку креативного мислення.
    Поясніть, будь ласка, куди відсилати і як.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Доброго дня, пані Світлано! Для того, щоб завантажити Ваші матеріали до сайту необхідно: 1) Прочитати критерії та вимоги до публікації за цим посиланням http://yakistosviti.com.ua/uk/Metodichna_skarbnichka, перевірити на відповідність Ваші матеріали до вимог 2) Перевірені матеріали надіслати на поштову скриньку yakistosviti@gmail.com із авторськими коментарями. Дякую за запитання! Надіюся, що відповідь допоможе Вам!

      Удалить