среда, 16 декабря 2015 г.

Follow your dreams або 10 років до успіху разом з проектом "Перший крок до успіху"

Чи замислювалися Ви коли-небудь над тим, як стати дизайнером майбутніх змін у Вашому житті та суспільстві? Скільки кроків необхідно зробити, щоб досягти мрії? Ці та багато інших питань отримали відповіді на зустрічі з послами переможниці програми "Перший крок до успіху", яка цього року відзначає 10 років (організатор - Український жіночий фонд).
Надзвичайно цікавою зустріч виявилася і тому, що проходила в Аргентинському домі. Прийнявши від посла Швеції естафету прийому переможниць програми, посол Аргентинської республіки пані Ліла Ролдан Васкез де Муан гостинно привітала дівчат-лідерок.
"Коли я була маленькою, я побачила по телевізору принцесу Марокко - першу арабську жінку, що у 60-ті роки ХХ століття стала послом  Марокко у Великобританії та Італії. Вона була на стільки освіченою, розумною та красивою, знала декілька різних мов, що я сказала собі: принцесою мені вже не стати, а ось послом точно буду" - ділилася своїми мріями із гостями посол Марокко пані Міна Тунсі. Вона закликала кожного дня, кожним своїм кроком наближатися до власної мрії.
Посол республіки Ліван поділилася жіночими секретами, як можна гармонійно поєднувати роль мами, дружини, дипломата та посла.
"Візьміть у свої руки власне майбутнє. Станьте творцями позитивних змін. Будьте проактивні!" - закликала своєю доповіддю посол Португальської республіки пані Марія Кріштіна Алмейда. 
Посол Аргентинської республіки поділилася з учасницями проекту розповіддю про чудову постать в історії її країни Віти Перон - історією жінки-натхненниці, дружини президента, яка отримала всенародне визнання. "Я усім заявляю: українські жінки не тільки найкрасивіші у світі, але вони і дуже розумні, освічені жінки. За вами - майбутнє вашої країни".
"Що надихає Вас? Що мотивує? Адже Ви досягли усього, до чого прагнули та про що мріяли" - було моє питання до послів. Бажання допомогти і розвивати власну країну, динамізм у житті, бажання бути успішною не тільки у професії, але і успішною мамою, дружиною - ось те, що надихає їх. 
Завершилася цікава зустріч стратегічним плануванням змін у своєму регіоні, розробкою ідей для нових соціальних проектів.
                                                                                                                                            Таісія Мукій

Комментариев нет:

Отправить комментарий