воскресенье, 6 сентября 2015 г.

Команда ТС «Винахідник» на «Наукових пікніках»

Наукові пікніки в Харкові - завжди довгоочікувана подія для всіх науковців, діячів культури та освіти міста. Технічна студія «Винахідник» не могла змарнувати нагоди прийняти участь в такому захоплюючому дійстві, тим паче, що науковість в студії ключовий принцип навчання.

Команда ТС «Винахідник» презентувала на наукових пікніках майстер класи зі створення із LEGO різноманітних моделей, конструкцій, роботів. Жодна дитина не змогла пройти повз чудову резиденцію студії, потрапивши на територію якої, діти могли самостійно сконструювати та запрограмувати іграшку-робота, виміряти свій зріст за допомогою візка з одометром, підтвердити гіпотезу Леонардо Да Вінчі та покерувати роботом-гуманоїдом.

 На захід прийшли і ті діти, які напередодні відвідали заняття в студії: «Мені цікаво все, що пов'язано з роботами та LEGO. На своєму першому занятті я сам створив робота-гуманоїда та пишаюсь цим »- ділиться своїми враженнями 12-ти річний Георгій. Усі учні, що завітали до майстер-класів та експериментальних майданчиків студії отримали масу задоволення від цікавинок світу науки та техніки разом з улюбленим конструктором.


Комментариев нет:

Отправить комментарий