среда, 27 мая 2015 г.

Вітаємо з перемогою!

       З метою виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей, підвищення їх комп’ютерної грамотності, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, активізації творчої діяльності вчителів та учнівської молоді в Харківській області протягом лютого-квітня 2015 року проведено обласний фестиваль з комп’ютерної графіки та анімації серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області.
     У фестивалі взяли участь учні 2-6-х класів – у номінаціях «Колаж», «Презентація MS Power Point» та учні 7-11-х класів – у номінаціях «Колаж», «Web-дизайн», «Анімація» та «Відеомонтаж»; усього 520 учнів з 32 районів (міст) Харківської області та м. Харкова.
Учениця 6-А класу Харківської гімназії № 14 Копитова Маргарита  посіла почесне ІІ місце у номінації «Презентація MS Power Point». Свій проект Маргарита представила у вигляді цікавої казки-гри із голосовим та музичним супроводом.  З проектом "Подорож казками Г.Х. Андерсена" можна ознайомитися за посиланням.
Вітаємо юну переможницю! Бажаємо натхнення для підкорення нових вершин з інформатики і подальших перемог!
З наказом про переможців фестивалю можна ознайомитися за посиланням http://edu-post-diploma.kharkov.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=5013&Itemid=60 

Комментариев нет:

Отправить комментарий