вторник, 28 октября 2014 г.

Міжнародний науково-практичний семінар


28 жовтня 2014 року в Національному педагогічному університеті імені М. Драгоманова відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Комп'ютерно-орієнтовані системи навчання природничо-математичних дисциплін», з нагоди 60-річчя від дня народження професора НПУ, завідувача кафедри комп’ютерної інженерії В. Сергієнка.
Серед учасників семінару вчені з НПУ імені М. П. Драгоманова, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, а також іноземні гості з Пряшівського університету (Словаччина), Альянсу Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні USETI, Національного Темпус/Еразмус + офіс в Україні. Захід проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та Академії наук вищої освіти України.
Представником від Харківської гімназії № 14 на секційному засіданні була Мукій Т.В., яка представила матеріали з теми "Інформаційно-комунікаційне середовище гармонійного розвитку на уроках інформатики у середній школі". Окрім того на пленарних та секційних засіданнях науковці обговорили питання в галузі освітніх вимірювань, фахової компетентності фахівців з освітніх вимірювань, загалом теоретичні аспекти поняття моніторингу в освіті. Вчені зосередили свою увагу на комп'ютерно-орієнтованих системах навчання, актуальності і поширеності комп’ютерної інженерії в освітній галузі, таких аспектах як інформаційна педагогіка та інформаційна культура, особливостях інформатизації освіти та інше.
З тезами виступів можна ознайомитися за посиланням: http://svp.npu.edu.ua/images/zbirnuk.pdf

Комментариев нет:

Отправить комментарий