суббота, 3 марта 2018 г.

Наука - це цікаво

ЦІКАВО ПРО НАУКУ. ТОП-7 YOUTUBE-КАНАЛІВ.
Наука та Всесвіт #1
https://www.youtube.com/channel/UC9gDR8zmbMhgEULgXipm3OA/featured
Канал присвячений перекладам та озвученню українською мовою відеороликів наукової тематики про сучасні дослідження Всесвіту, природи, людини. За словами його творців багато людей навіть не уявляють, що таке сучасна наука і над чим зараз працюють вчені у світі. Канал підійде для тих, хто цікавиться сучасністю та бажає знати, яким буде наше майбутнє.

toBeUkrainian - Переклади українською #2
https://www.youtube.com/channel/UCpFKlj193lNquqj4vyY2qyA/featured
На цьому каналі є багато іноземних відео з перекладом та озвучкою українською мовою. Математика, фізика, хімія, біологія та інші шкільні предмети, які здавалися нудними - стануть цікавими. На даний час озвучені відео з таких популярних англомовних каналів: Vsause, Vsause3, Numberphile, Harvard Medical School.

Цікава наука #3
https://www.youtube.com/channel/UCMIVE71tHEUDkuw8tPxtzSQ/featured
Мабуть, найвідоміший та найпопулярніший україномовний канал про науку на YouTube, що має понад 11 тисяч підписників. Його автор – шкільний учитель з Рівненщини Віталій Шевчук, що намагався вирішити нестачу наочних матеріалів для своїх учнів. Зараз проектом перекладено та озвучено понад 100 відео таких відомих у світі каналів як: MinuteEarth, AsapScience, MinutePhysics, Stated Clearly, TED, TED-Ed, Veritassium та інших.

Майстерня озвучення #4
https://www.youtube.com/channel/UCTlctJOIx7F1c5d5j79QiuQ/featured
Майстерня озвучення спеціалізується на професійному перекладі та озвученні цікавих та важливих короткометражок. Хоча ви не знайдете тут багато відео, однак усі вони надзвичайно високої якості.

Alpha Centauri Ukraine #5
https://www.youtube.com/channel/UCbhABwj6Ijp1dYG3Wo5Ek3Q/feed
Як відомо, Альфа Центавра - найближча до Сонця зоряна система. Саме з нею фантасти здавна пов'язували початок ери міжзоряних перельотів. Alpha Centauri Ukraine - група ентузіастів, що займається перекладами західних наукових роликів. Головна мета проекту - популяризація науки і розвиток наукової думки у всіх людей.

360 Наука #6
https://www.youtube.com/channel/UCf3rRbOjyNRB_e6K6gtISMA/featured
Дуже хороший канал, що популяризує науку! Біографії вчених, дослідження космосу, різні галузі та інші цікаві наукові факти. Відео оформлено у вигляді підкастів з нарізкою тематичних фото, виглядає доволі естетично та захопливо!

Laсuna #7
https://www.youtube.com/channel/UCbdht4E6LFjRpTDgXWnV_jg/feed
Пояснення різних наукових термінів і відповіді на запитання, що відносяться до науки. Все дуже просто, цікаво та зрозуміло.

Джерело: Козакоріум http://kozakorium.com/kanaly-yutub-pro-nauku-ukrayinskoyu-top-7/

Комментариев нет:

Отправить комментарий